Bezorging

Wij willen je winkelervaring zo eenvoudig mogelijk maken, dus onze verzendmethoden en beleid zijn zo gemaakt om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij je te bezorgen.

Vanaf € 50,00 bezorgen wij gratis in heel Nederland, België en Duitsland! Tot dit bedrag betaal je slechts € 5,95. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 worden geplaatst de volgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) in Nederland te bezorgen na ontvangst van de betaling. Sommige producten hebben een iets langere levertijd. Dit staat uiteraard vermeld bij het product, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 worden geplaatst worden dezelfde dag verstuurd en kun je de volgende werkdag verwachten. Tenzij anders aangegeven bij het product. Bij betaling via overboeking wordt de bestelling verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gebracht. 

Heb je een andere vraag omtrent de levertijd en bezorging van een bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.