Bezorging

Wij willen je winkelervaring zo eenvoudig mogelijk maken, dus onze verzendmethoden en beleid zijn zo gemaakt om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij je te bezorgen.

Vanaf € 100,00 bezorgen wij gratis in heel Nederland, België en Duitsland! Tot dit bedrag betaal je slechts € 5,95 in Nederland. De bezorgkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn bedragen € 6,95. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 worden geplaatst de volgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) in Nederland te bezorgen na ontvangst van de betaling. Sommige producten hebben een iets langere levertijd. Dit staat uiteraard vermeld bij het product, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 worden geplaatst worden dezelfde dag verstuurd en kun je de volgende werkdag (of zaterdag wanneer je op vrijdag voor 13.00 uur bestelt) verwachten. Tenzij anders aangegeven bij het product. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gebracht. 

Heb je een andere vraag omtrent de levertijd en bezorging van een bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Waar is mijn pakket?

Zodra we je bestelling verzonden hebben, ontvang je een e-mail met een link om je pakket te volgen. In die e-mail vind je ook het pakketnummer. Direct checken? Dat kan hieronder aan de hand van je pakketnummer.