De voordelen voor professionals

Perfect voor jouw organisatie

Jindl levert aan kinderopvangorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Bestellen is eenvoudig en met een account voor professionals is het ook mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Hiervoor kun je een account aanmaken. Wij controleren dan je gegevens en zorgen ervoor dat je direct op factuur kunt bestellen

Heb je al een account? Neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we dat je account wordt omgezet naar een account voor professionals. 

Kasteel bouwen Jindl foam blokken
Speeltent Kids concept sfeerbeeld
Speelgoedkast kinderopvang
Spelen met een houten klimrek
Maak het jezelf makkelijk

Voordelen van een JINDL account

Als je bestelt voor je organisatie wil je geen gedoe. Met een JINDL account kun je gebruik maken van veel voordelen! 

Achteraf betalen

Op factuur met betaaltermijn

Overzicht

Altijd al je bestellingen en facturen bij de hand

Snelle levertijd

Wij leveren bijna alles uit voorraad. 

Maak een lijstje

Bewaar je favoriete items in een verlanglijst. 

Spelen op speelmat foam Jindl

Producten

Als professional in de kinderopvang wil je het beste voor je kinderen. Elke dag weer. Bij Jindl onderstrepen we dat. Naast dat het materiaal van goede kwaliteit moet zijn, vinden we het ook belangrijk dat de producten bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. In welke vorm dan ook.

Een goed voorbeeld daarvan zijn bijvoorbeeld onze klimrekken, foamblokken of evenwichtsbalken. Hiermee brengen we kinderen letterlijk in beweging. Goed voor de grove motoriek, evenwicht, balans en conditie.

Maar dat is slechts een voorbeeld. Je vindt bij ons heel veel andere producten die onmisbaar zijn in de kinderopvang. Denk hierbij aan speelbanken, montessori meubels, houten blokken of ander speelgoed. En dat assortiment blijven we constant uitbreiden en vernieuwen.

 • Duurzaam
 • Ontwikkelling
 • Creatief
 • Professioneel
 • Educatief
 • Verbindend

CONTACT OPNEMEN

  Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  SERVICE & HELPDESK

  Wij vinden het heel normaal, maar blijkbaar is dat niet altijd meer zo. Als je ons belt, krijg je ook echt iemand van ons aan de telefoon! We proberen extra service te bieden en steeds duidelijk te communiceren. Gewoon persoonlijk. Dat is hoe we werken. 

  We willen gewoon dat de spullen goed zijn en doen niet moeilijk als er een keer onverhoopt iets misgaat. “Jullie zijn wel van de oude stempel”, hebben we al meerdere malen gehoord. We weten nu dat we dat als een compliment moeten opvatten.  Modern assortiment met ouderwetse persoonlijke service en aandacht op momenten als dat nodig is. 

  CONTACT US

  Tel: +31 (0)85 - 0603092
  E-mail: info@jindl.nl

  Gratis verzekerd verzonden.

  WhatsApp direct!
  +31 (0)6-51198327

  Adres: De Immenhorst 5a
  7041 KE ‘s-Heerenberg

  Heb je vragen? Wij helpen je graag. Altijd!

  Spelen op speelmat foam Jindl

  We komen graag langs!

  Soms kan het moeilijk zijn om een keuze te maken voor de juiste producten. Wij adviseren je daarbij graag en komen graag langs om persoonlijk kennis te maken.

  Bij Jindl zijn we gespecialiseerd in actief speelgoed dat kinderen helpt bij hun ontwikkeling en beweging stimuleert. Populair zijn bijvoorbeeld de klimparcours, klimrekken en het balansspeelgoed. Wij helpen graag met een advies op maat of met een uitdagende inrichting.

  Stuur ons even een berichtje, dan plannen we een datum in!  Jasper Engelen - Jindl

  Jasper Engelen

  Eigenaar Jindl