Ik wil een product retourneren

Je mag alle producten retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Om de retour snel te verwerken kun je het beste eerst even contact met ons op nemen.

Voorwaarden retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je gekochte artikel, heb je altijd het recht om de artikelen binnen 30 dagen na levering te retourneren of om te ruilen. In onze algemene voorwaarden kun je vanaf artikel 7 nog meer lezen over het herroepingsrecht en uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar bij vragen. Als je jouw gekochte artikel(en) aan Jindl wilt retourneren, stuur ons dan even een e-mail op retour@jindl.nl met de reden en voeg hierbij ook even je bestelnummer toe. Let op, de verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Hebben wij een fout gemaakt of is het artikel beschadigd aangekomen door de post dan zorgen wij uiteraard voor de retourkosten. Zorg ervoor dat het artikel dat je retourneert met zorg wordt behandeld. 

Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en met de labels eraan te worden geretourneerd. 

Wij adviseren altijd om een bewijs van de retourzending te vragen bij het verzenden.

Retouradres

Jindl
Tav retouren
De Immenhorst 5a
7041 KE ‘s-Heerenberg