WIJ ZIJN JINDL.

jindl.nl is het verhaal van twee broers. Bjorn en Jasper. Het verhaal van ONS. Samen gaan we de wereld veroveren met onze shop. Nou ja, dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar zo voelt het in ieder geval wel. Het opzetten, runnen en uitbreiden van Jindl geeft ons een enorme kick en een energieboost van heb ik jou daar. We proberen er alles uit te halen en daar werken we elke dag aan.

Wat verkopen we?

Dat kan alles zijn. Maar de stelregel is dat we het zelf mooi moeten vinden of zouden gebruiken. We hebben allebei een voorkeur voor mooie (handgemaakte) houten producten en speelgoed. Producten met die combinatie zie je dan ook veel terug op onze website. Maar als we bepaalde interieurproducten of andere dingen mooi vinden, dan mag dat ook een plaatsje krijgen op jindl.nl. Zo breiden we ons aanbod steeds verder uit, zonder in hokjes te denken en bij voorbaat dingen uit te sluiten.

Waarom Jindl?

14 jaar geleden runden we samen al een webshop. Daarna vlogen we uit. Om andere dingen te doen. Toch bleef het altijd kriebelen en hebben we er beiden voor gekozen om de stap in 2020 dan ook volledig te zetten. Elke dag aan Jindl werken en met super mooie producten. Dit gaan we nog heel lang volhouden. Lang leve Jindl!

Cheers!
Bjorn en Jasper

Jasper en Bjorn van Jindl
Jasper en Bjorn van Jindl