Actief speelgoed, Sinterklaas

De populairste cadeaus bij Jindl 2022

Populaire cadeaus bij Jindl

Elk jaar rond deze tijd maken we de balans op met de meest verkochte cadeaus. Sinterklaas is weer het land uit en er werd massaal bij Jindl gekocht. Nu is het tijd voor de kerstman om kerstcadeaus uit te zoeken. Er tekenen zich echter al zulke duidelijke contouren af dat we gerust al kunnen zeggen wat de populairste sinterklaascadeaus en kerstcadeaus voor kinderen zijn bij Jindl.

Bekijk hieronder de populairste cadeaus bij Jindl in 2022:

Balance board Jindl met vilt

De balance boards met vilt van Jindl waren weer populair een populair sinterklaas cadeau voor kinderen dit jaar. Een mooi product waar je ontzettend veel mee kunt. En het verveelt nooit om er mee te spelen. Of je nu actief bezig bent, of even wilt chillen op het matrasje (daarover later meer): het kan allemaal. De veelzijdigheid van dit product in combinatie met de aantrekkelijke prijs verklaren wat ons betreft de plek in de lijst van populairste cadeaus.

Voor het gemak vernoemen we hierboven alle kleuren balance boards als één product. Toch is het ook leuk om eens te kijken welke kleuren bij onze klanten nu het populairst waren. Het zal ons niets verbazen als ze ook als populair kerstcadeau onder de boom vaak opduiken dit jaar.

Top-5 populairste kleur vilt balance board:

  • Donkergrijs
  • Khaki
  • Grijs
  • Regenboog
  • Donkerblauw

Bekijk hier de Jindl balance boards

Schommelen op een balance board van Jindl

Matras met kussen voor balance board

Nieuw binnen gekomen in de lijst met populaire cadeaus bij Jindl: het matras met kussen voor het Jindl balance board. In het kielzog van de balance boards. Deze toevoeging werd dit jaar geïntroduceerd en (uiteraard) vaak samen met een balance board gekocht. 

Met het matras en kussen tover je het balance board om tot een relaxte zachte plank om als kind bijvoorbeeld een boekje op te lezen.

Bekijk het matras met kussen voor het balance board hier

Matras en kussen balance board
Klimdriehoek van Jindl met glijbaan

Klimdriehoek Jindl inklapbaar met glijbaan en klimhelling

Een van onze favoriete producten is zeker de Jindl klimdriehoek met glijbaan en klimhelling. Veelzijdig, handig, duurzaam en vooral heel erg leuk. Goed om te zien dat zoveel kinderen op ontdekkingstocht gaan met de klimdriehoek van Jindl. Het leuke aan deze set is dat je hem uit kunt breiden. De kubussen en ladders die we aanbieden zijn te combineren en zo kun je mooie, uitdagende sets samenstellen. Erg handig aan de klimdriehoek van Jindl is dat deze inklapbaar is. Zo berg je hem, als er niet mee gespeeld wordt, eenvoudig op. 

Bekijk onze klimdriehoeken hier

Set van Jindl klimdriehoek met kubus glijbaan en ladder

Deze snappen we wel. Ook de klimset voor binnen is erg populair. Je moet er wel wat ruimte voor hebben, maar als dat het geval is, kunnen kinderen zich lekker uitleven! De KateHaa kubus kun je samen met de Jindl klimdriehoek met glijbaan gebruiken en dat maakt de set uniek. Je maakt zo een klimparcours met leuke uitdagingen, maar de driehoek en kubus zijn ook los van elkaar te gebruiken. Erg veel mogelijkheden dus. Niet voor niets dat deze set een plaatsje bij de populairste cadeaus krijgt!

Bekijk alle klimrekken

Klimdriehoek Jindl met kubus en klimladder en glijbaan

Bouwblokken foamblokken Jindl wit-grijs

Deze set met een trap en een glijbaan staat ook in steeds meer woonkamers in Nederland en België. Foam blokken zijn licht, maar toch stevig en gaan heel lang mee. Je hebt er jarenlang plezier van, want kinderen kunnen er al vanaf jonge leeftijd mee spelen.

Elk onderdeel is afgewerkt met een zeer sterke, slijtvaste en duurzame bekledingsstof die erg makkelijk schoon te maken is met een vochtig doekje. Wel zo handig! De foam blokken zijn perfect voor het trainen van de grove motoriek, balans en ruimtelijk inzicht. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt voor kinderopvangen en bso’s.

Bekijk alle foamblokken

Foam blokken Jindl wit grijs glijbaan spelen
Stapelstein Stapelstenen Regenboog grey

Stapelstein stapelstenen

Ineens waren ze daar voor ons. De Stapelstein stapelstenen. Een mooi product dat we opnamen in ons assortiment. Dat ze zó populair waren, hadden we van te voren echter niet gedacht. Daar zijn we eerlijk in.

Helaas waren ze dan ook af en toe uitverkocht, maar dat mocht de pret toch niet drukken. Stapelstein is super leuk open ended speelgoed met veel mogelijkheden en dat zagen veel klanten van Jindl ook in. Het was in heel Nederland populair en dat was te zien aan het zoekgedrag van de Nederlanders. Stapelstein kwam ook voor in lijstjes met meest gezichte soort speelgoed.

Bekijk hier het aanbod Stapelstein stapelstenen

Conclusie: actief spelen is leuk

Lekker bezig zijn. Dat doen kinderen graag. Het speelgoed in dit overzicht leent zich daar ontzettend goed voor. Lekker bewegen met een balance board van Jindl of je grenzen verleggen met een klimrek. Bij Jindl vind je voornamelijk dit soort speelgoed, dus heel vreemd is het niet dat het bij ons onder de populairste cadeaus valt. 

Met een steeds verder uitdijend assortiment, zijn we benieuwd wat het komende jaar ons te wachten staat. Hoe de lijst er dan uitziet, weten dat over 12 maanden 🙂 

Gerelateerde producten

Klimdriehoek Jindl® inklapbaar PREMIUM

Original price was: € 179,00.Current price is: € 169,00.

Klimrek klimdriehoek Jindl® inklapbaar PREMIUM met glijbaan – klimhelling

Original price was: € 318,00.Current price is: € 279,00.

Houten klimrek kubus met glijbaan | klimhelling Jindl naturel

Original price was: € 298,00.Current price is: € 259,00.