Jindl

Nieuwe Jindl producten op de foto

Fotoshoot met Jindl speelbank

We mochten weer. Altijd leuk om de nieuwe Jindl producten te fotograferen. Opnieuw naar Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer. Samen met Kim Regelink mooie foto’s maken. Natuurlijk weer met enthousiaste kinderen. 

Deze fotoshoot stonden twee nieuwe producten centraal. De nieuwe Jindl speelbank en de Jindl speelmatten om lekker op en mee te spelen. 

Voorbereiden fotoshoot
Speelmat foto

Jindl speelbank

Ten eerste de Jindl speelbank. De bank waar je wél op mag springen en die je wél mag gebruiken  om een hut te bouwen, een kussengevecht te doen of neerzetten zoals jij het wil!  Deze speelbanken bieden we aan in mooie neutrale kleuren, zodat ze ook goed opgaan in je interieur. Perfect voor thuis, maar ook voor op de kinderopvang. De hoes is van 100% polyester met linnen look. Super sterk, makkelijk schoon te maken (ook wasbaar) en stijlvol. Maar het belangrijkst: kinderen vinden het heerlijk om mee te spelen.

We zetten de speelbank in de testopstelling neergezet en direct werd er mee gespeeld. Fantastisch om te zien. Zo moet het.

fotoshoot van speelbank Jindl
Speelbank Jindl beige

Vloermatten om op te spelen

Daarnaast werden de vloermatten van Jindl in puzzelvorm gefotografeerd. Makkelijk aan elkaar vast te maken, zodat je verschillende formaten kunt hanteren. De afzonderlijke matten zijn 60x60 centimeter. Met een set van vier maak je er een mat van 1.20x1.20 van en dat kan oplopen tot een mat van 2.40 x 2.40 bij een set van 16. Zeker voor bij de kinderopvang is dit superhandig. 

In combinatie met de klimrekken van Jindl zijn de matten een aanrader. Ze beschermen je vloer en daarnaast is de ondergrond wat zachter. En dat kinderen het fijn vinden, zagen we direct. Een perfecte test!

Speelmat Jindl onder pikler driehoek
Speelmat groot Jindl