Buitenspelen

Smallfoot Discover: ontdekken, spelen en leren in de natuur

Smallfoot speelgoed Discover bij Jindl

In een wereld vol met afleidingen en technologie is het prettig om speelgoed te vinden dat niet alleen vermaakt, maar ook educatief is. Gelukkig heeft Smallfoot speelgoed met hun Discover lijn een perfecte balans gevonden tussen plezier en leren. En dat midden in de natuur, want de hele collectie is ontwikkeld met de schoonheid van de natuur in als inspiratiebron. 

Deze Discover collectie nodigt kinderen uit om de wereld om hen heen te verkennen, te ontdekken en te begrijpen op een manier die zowel leuk als leerzaam is. Elk stuk speelgoed is ontworpen om kinderen op een interactieve manier nieuwe kennis en vaardigheden te laten opdoen. Dit terwijl het hun van nature aanwezige nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht prikkelt. Door de focus op de natuur worden kinderen aangemoedigd om buiten te spelen, de natuurlijke wereld te observeren en te genieten van de schoonheid van planten, dieren en insecten. Bovendien helpen de activiteiten in deze lijn kinderen waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Denk hierbij aan  probleemoplossend vermogen en samenwerking. Hier hebben ze hun hele leven wat aan. Zo is het spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Win-win!

Nu de voorbeelden!

Ontdekkersrugzak met materialen

Ga op ontdekkingsreis en verken de natuur met deze superleuke ontdekkersrugzak. De rugzak zit vol met interessante en educatieve objecten die kinderen helpen om op een speelse manier te leren, terwijl ze genieten van het buiten zijn. Van het observeren van vogels en het identificeren van bloemen tot het volgen van sporen. Er valt enorm veel te ontdekken en te beleven!

Stap de wereld van de natuur in en ontdek de geheimen van het bos, de fascinerende geluiden van de wildernis en de verbazingwekkende diversiteit van planten en dieren. 
Met behulp van de rugzak kunnen kinderen hun nieuwsgierigheid voeden terwijl ze leren over de ecosystemen om hen heen. Deze inspirerende rugzak bevat: een insectenpot met schroefdeksel en geïntegreerd vergrootglas, houten verrekijker, insectennet met telescopische stok, kompas met draagkoord, vergrootglas met vergrotingsfunctie, pincet, een schep en een veerhaak. 

Ontdekkersset Small Foot

Gereedschapsriem inclusief gereedschap

Met deze coole gereedschapsriem met gereedschap kunnen kinderen de fascinerende wereld buiten verkennen als echte ontdekkingsreizigers! Deze handige riem zit boordevol gereedschap en materialen. Klaar voor een nieuw avontuur in de natuur! Welke interessante natuurvondsten worden dit keer gedaan? Zin het de mooie glinsterende stenen, kleurrijke bladeren of gevallen veertjes? Met een loep kunnen kinderen hun vondsten van dichtbij bekijken en de verbazingwekkende details ontdekken die vaak onopgemerkt blijven. De gereedschapsriem moedigt kinderen aan om actief betrokken te zijn bij hun omgeving, nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen terwijl ze de wonderen van de natuur ontdekken. Heerlijk speelgoed! 

Houtsnijmessenset voor kinderen

Een echt mes! Voor veel kinderen een droom. En met deze  super stoere houtsnijmessenset van Smallfoot wordt die droom werkelijkheid. Dit mes is extra stevig voor kinderen en komt met bijpassende veiligheidshandschoenen. Zo kunnen ze houtsnijden zonder zich te bezeren.

Met deze houtsnijmessen kunnen kinderen zich creatief uitleven.  Of ze nu houten figuren maken, takken doorsnijden of wat anders: de creatieve mogelijkheden zijn enorm.  Laat ze hun eigen verbeelding in de praktijk brengen en je zult verteld staan welke creaties tot leven gebracht worden. 

Het gebruik van de houtsnijmessenset moedigt kinderen aan om geduldig en nauwkeurig te werken. Dat is nodig met een instrument als een mes.  Ze leren met het  gereedschap omgaan op een verantwoorde manier. Let op! Vanaf 6 jaar. 

Houtsnijmessenset Discover Small Foot snijden

Houten insectenhuisje

Dit houten insectenhuisje wordt ook wel een observatiehuisje genoemd. Kinderen kunnen dit huisje gebruiken om insecten te verzamelen en ze tijdelijk te observeren voordat ze weer worden vrijgelaten. Door insecten van dichtbij te bekijken, leren kinderen heel veel van en over insecten. Zeker door het vergrootglas dat zich aan de bovenzijde van het huisje bevindt. Zo zie je echt de details die je normaal gesproken niet ziet. 

Aan het huisje zit een touwtje zodat kinderen het huisje makkelijk mee kunnen nemen op avontuur. We zijn benieuwd waar de ontdekkingsreis naartoe gaat!

Bloemenpers voor kinderen

Met de houten bloemenpers van Smallfoot uit de Discover-lijn kunnen kinderen eenvoudig bloemen, planten en bladeren drogen.  Deze bloemenpers is van hout en heeft kartonnen strookjes waar je de bloemen tussen kunt bewaren. Door de persplaten, maak je ze mooi plat, droogje ze en kun je ze bewaren. 

Heel erg leuk om van de verzamelde bloemen en bladeren later weer kunstwerkjes te maken. Perfect om lekker buiten in de natuur bezig te zijn en die natuur later weer binnen tot leven te laten komen. 

 

Bloemenpers Small Foot sfeer Jindl