Sinterklaas

Sinterklaascadeau bij Jindl: alles over de top-5

Sinterklaas bij Jindl

Eindelijk kunnen we de balans opmaken. Sinterklaas is in het land en begint met shoppen. We waren vooraf heel benieuwd welk speelgoed van Jindl het meest populair zou zijn als Sinterklaascadeau. Nu krijgen we direct een goed beeld en daar vertel ik graag meer over. Ik bekijk nogal vaak verschillende statistieken om trends te ontdekken en soms moet ik oppassen dat ik me daar niet in verlies. Maar nu mag het!

Met kerst kijken we opnieuw. Ik ben heel benieuwd of er dan verschil in zit. Nu eerst: het SINTERKLAASCADEAU – de top-5 bij Jindl.

1.

Balance boards!

Met stip op nummer 1 staat het balance board met vilt van Jindl. De kleur donkergrijs is het meest populair. Een van de redenen is dat deze neutrale kleur goed in elk interieur past, vermoeden we.

Wij hebben er zelf ook één thuis (ja, echt waar! ;)). Onze kinderen van 6 en 8 spelen er werkelijk iedere dag nog mee. Hij ligt standaard op het kleed voor de televisie. Zelf draai ik hem af en toe om, om erop te gaan zitten als ik bijvoorbeeld aansluit bij een potje FIFA 22. Sporadisch een keer mijn balansvermogen testen, hoort er ook bij. 

Het balance board met vilt kost bij Jindl €79. Als gezegd is donkergrijs het meest populair, maar het nieuwe khaki, donkerblauw en groen zijn aan een inhaalslag bezig. Benieuwd waar het uiteindelijk op uitdraait. 

Balance board met vilt Jindl sfeer groen blauw kaki

2.

Houten balanceerstenen

Super leuk om te geven en een leuke uitdaging voor jong én oud. De houten balanceerstenen van Jindl zijn onverminderd populair. Ook als Sinterklaascadeau!

Een opmars is gemaakt door de balanceerstenen in aardekleuren. Mooie basic blokken met enorm veel mogelijkheden. Met het linnen opbergzakje van Jindl ruim je de blokjes makkelijk op.  Omdat ze zo mooi zijn kun je ze natuurlijk ook met een gerust hart op bijvoorbeeld de vensterbank, schouw of kast laten staan. In het zicht!

De balanceerblokjes zin verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de aardetinten die je hier ziet, zijn ze er ook in naturel (houtkleur) en pastelkleuren. Er zit verschil in de grootte: dat staat duidelijk beschreven bij alle sets. 

Jindl-linnen-zakje-met-balanceerblokjes

3.

Klimrek van Jindl

Steeds vaker duikt het klimrek van Jindl ook op bij Nederlandse en kinderopvangen en BSO’s. En dat snappen we heel goed. De dreumesen vinden het geweldig om te klimmen en te klauteren. Helemaal binnen de filosofie van Emmi Pikler past dan ook dat ze zich met de klimrekken die geïnspireerd zijn op de ideeën van mevrouw Pikler in hun eigen tempo ontwikkelen. Dat wordt door veel professionals die met kleine kinderen werken gewaardeerd. En ook door ouders. De klimrekken staan dan ook in veel woonkamers in Nederland en België.

Voordeel is dat ze, los van de uitvoering in pastelkleuren, een mooie neutrale look hebben. Ze schreeuwen dus niet je woonkamer uit. Wel zo prettig ;).

Wij zijn zelf helemaal overtuigd van de klimrekken. Je kunt er gewoon heel veel mee, ze zijn goed voor de ontwikkeling van kinderen, veilig, gaan lang mee én zijn ook nog mooi. We mogen alvast verklappen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van nóg meer prachtig spelmateriaal van hout waarbij klimmen en klauteren centraal staan. Dat gaat gaaf worden.

Bedankt-jindl-pikler

4.

Jindl yoga producten

Deze hadden we niet zien aankomen! Natuurlijk wisten we wel dat yoga erg populair is. Zeker met jonge kinderen is het soms even nodig om uit te pluggen en te ontspannen. Yoga is daar een goede manier voor. En daarvoor heb je natuurlijk een yogamat of een yogablok of yoga massagebal voor nodig. 

Onze mooie lijn van kurk is heel fijn om te gebruiken en dat doen dan ook  veel yogaliefhebbers ondertussen. Eerlijk gezegd weten we niet 100% zeker of het ook als sinterklaascadeau gegeven wordt, maar feit is dat ze deze periode veel verkocht worden. 

Daarom verdienen de yogaproducten een plekje in de sinterklaascadeau top-5 van Jindl!

Yoga blok kurk Jindl detail

5.

Houten blokken van Just Blocks

Zelfs in een wereld die steeds digitaler wordt, is bouwen met houten blokken onverminderd populair. Minecraft in het echt. De blokken van Just Blocks zijn bij ons momenteel erg populair. Vaak worden ze gecombineerd met Lubulona blokken of de Waytoplay onderdelen om een fantastische (race)baan te maken. 

Just Blocks Smart lines

Maar er is ook wat nieuws bij Just Blocks en we voorspellen dat dit ook een toppertje gaat worden: de Just Blocks Smart Lines! Dit zijn houten blokken, maar dan met kleine sleufjes (lines). Hier kun je de platte plaatjes die je er ook bijgeleverd krijgt inschuiven. Zo wordt de constructie nog verrassender.

Je eigen fantasie is altijd het uitgangspunt bij het bouwen met blokken. Juist dát maakt het leuk.

Houten-blokken-Just-Blocks-Smart-lines-medium-pack-3